Opal halskæder & vedhæng


Sølv halskæder med blå opal sten, orange ild opal sten og hvid opal sten.

I denne sektion, finder du alle vores 925 Sterling sølv halskæder og vedhæng med opal sten. Vores sølv halskæder fås med blå opal sten, ild (orange) opal sten og hvid (sne) opal sten. Alle vores sølv smykke halskæder, kommer også med 925 Sterling sølv og rhodium belægning.

Om Smykkerne

Vores sølv halskæder og vedhæng med opal sten, er produceret med opal sten, 925 Sterling sølv og er rhodium belagt.

Rhodium belægning

Derudover er smykket også rhodium belagt, som giver smykket et flot skinnende finnish og et look der minder om hvidguld, samtidig med at give smykket ekstra beskyttelse og levetid. Derudover, gør rhodium belægningen, smykket, modstandsdygtigt mod ridser og slag.

925 Sterling sølv

Vores sølv halskæder og vedhæng med opal sten, kommer med 925 Sterling sølv og ægtheden, fremgår via små indgraverede stempler i smykket med ”925”. 925 er en betegnelse for at smykket og materialet består af 92,5% rent sølv. De resterende 7,5%, består typisk af metaller så som kobber.

Om opaler

Opaler kommer i mange forskellige farver og er smykkesten, som glimter i hele regnbuens farver i stenens hulrum i opal stenens overflade.

Det er endnu uvist præcis hvor opal har sin oprigtige oprindelse. Noget tyder på at navnet Opal, stammer fra det græske ord "opallios" eller fra det romerske ord "opalus" tilbage til cirka 250 f.kr. I det antikke Grækenland og Rom og i resten af Verden, var opal smykker nogle af de ypperste og mest værdsatte smykkevarianter og ædelsten.

Legenden om opal

Udover sit flotte ydre, tilskrev man også opal stenen for sine forskellige helbredende og metafysiske egenskaber. Ifølge legenden menes opal at bringe kvaliteter så som lykke, beskyttelse og øget intuition til bæreren. Opal var et symbol på håb og renhed til de gamle romere , og grækerne troede at opal smykket gav sin bærer evnen til at se ind i fremtiden.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette website anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.