Halskæder


Halskæder med 925 Sterling sølv og rhodium belægning

Vi tilbyder en lang række opal smykke vedhæng, og i denne sektion, finder du specielt udvalgte halskæder der passer til vores opal smykke vedhæng. Vores halskæder kommer med 925 Sterling sølv og rhodium belægning.

Om smykkerne og halskæderne

Vores halskæder, er produceret med 925 Sterling sølv og er rhodium belagt.

Rhodium belægning

Derudover er smykket også rhodium belagt, som giver smykket et flot skinnende finnish og et look der minder om hvidguld, samtidig med at give smykket ekstra beskyttelse og levetid. Derudover, gør rhodium belægningen, smykket, modstandsdygtigt mod ridser og slag.

925 Sterling sølv

Vores smykker kommer med 925 Sterling sølv og ægtheden, fremgår via små indgraverede stempler i smykket med ”925”. 925 er en betegnelse for at smykket og materialet består af 92,5% rent sølv. De resterende 7,5%, består typisk af metaller så som kobber.

Dette svarer til, at du kontinuerligt opsparer cirka 4% af din totale købssum, hver gang du handler på OpalSmykker.dk.

Du kan selv bestemme hvornår du vil udløse pointene og kan eksempelvis vælge at opspare pointene til et større køb, eller anvende rabatten her og nu på vores smykker.

Sikker og nem bestilling online

Når du surfer og handler på på OpalSmykker.dk, foregår det altid via en krypteret SSL forbindelse, som anvender markedets stærkeste algoritmer for at sikre optimal sikkerhed online.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette website anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.