Smykker


Stort udvalg af opal smykker med 925 Sterling sølv og 14K guld smykker med opal sten

OpalSmykker.dk, er specialiseret i at udbyde opal smykker med blå opal sten, sne opal sten (hvid opal) og ild opal sten (rød opal) med 925 Sterling sølv eller 14K guld. Vores lab opal smykker kommer i flotte stilrene og tidsløse designs. Det unikke ved opal stenen er stenen smukke farvespil uanset hvilken vinkel man iagttager smykket fra. Vores opaler er lab opaler med samme struktur som naturlige opaler.

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle opal smykker og andre smykker. Er varen midlertidigt udsolgt kan varen have en leveringstid på 7-21 dage afhængig af varen.

Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med GLS med omdeling. Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores opal smykker, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@opalsmykker.dk eller på telefon: 71992471.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette website anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.