Videopræsentation af OpalSmykker.dk

Om os

OpalSmykker.dk er en 100 % danskejet virksomhed af DT Trading Aps (CVR: 41869216), som har specialiseret sig på markedet indenfor ehandel med syntetiske opal smykker med 925 Sterling sølv.

Vores hold

Holdet bag OpalSmykker.dk har en lang og solid erfaring indenfor e-handel og e-handelsløsninger samt den fornødne viden det kræver at drive og markedsføre en professionel e-handelsvirksomhed.

Fokus på vores online distributionskanal

OpalSmykker.dk har valgt at fokusere på vores online distributionskanal og har ikke nogle fysiske butikker. Dette gør os i stand til at videresende omkostningsbesparelserne videre til vores kunder samt at optimere vores online forretning så vi kan blive best in class på vores online konkurrenceparametre.

Fokus på kundeservice

Hos OpalSmykker.dk forstår vi vigtigheden i, at kunden føler sig godt behandlet. Derfor sætter vi kundeservice i højsædet og fokusere altid på, at hver enkel kunde forlader butikken med største tilfredshed. Kunden kan eksempelvis få hurtig adgang til kundeservice via vores online chat support mellem 10-15 i hverdagene (mandag-fredag) eller på telefon 71992471.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette website anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.