• På tilbud!
  • -50,00 kr.
  • Ny
Livets Træ - Opal halskæde smykke med sne...
Livets Træ - Opal halskæde smykke med sne...
Livets Træ - Opal halskæde smykke med sne (hvid) opal sten, 925 Sterling sølv & rhodium belægning
Livets Træ - Opal halskæde smykke med sne (hvid) opal sten, 925 Sterling sølv & rhodium belægning

Livets Træ - Opal halskæde smykke med sne (hvid) opal sten, 925 Sterling sølv & rhodium belægning

Flot opal halskæde med hvid sne opal sten, 925 Sterling sølv og rhodium belægning.

På lager, 1-2 leveringsdage
609,00 kr. 659,00 kr. -50,00 kr.
Inkl. moms

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • 14 dages gratis retur 14 dages gratis retur
 

Flot opal smykke med 925 Sterling sølv og rhodium belægning

Om Smykket

Dette smykke er produceret med sne (hvid) opal sten, 925 Sterling sølv og er rhodium belagt.

Rhodium belagt

Derudover er smykket også rhodium belagt, som giver smykket et flot skinnende finnish og et look der minder om hvidguld, samtidig med at give smykket ekstra beskyttelse og levetid. Derudover, gør rhodium belægningen, smykket, modstandsdygtigt mod ridser og slag.

925 Sterling sølv

Vores smykker kommer med 925 Sterling sølv og ægtheden, fremgår via små indgraverede stempler i smykket med ”925”. 925 er en betegnelse for at smykket og materialet består af 92,5% rent sølv. De resterende 7,5%, består typisk af metaller så som kobber.

Legenden om opal

Udover sit flotte ydre, tilskrev man også opal stenen for sine forskellige helbredende og metafysiske egenskaber. Ifølge legenden menes opal at bringe kvaliteter så som lykke, beskyttelse og øget intuition til bæreren. Opal var et symbol på håb og renhed til de gamle romere , og grækerne troede at opal smykket gav sin bærer evnen til at se ind i fremtiden.

Hvad symboliserer Livets Træ?

Dette kunne meget nemt blive et langt og bredt emne. Generelt kaldes Livets Træ, også ”det kosmiske træ”, og er verdens centrum, et udbredt motiv i mange myter, folklore og religiøse tekster. Især i Asien, Australien og Nordamerika, hvorved de forstår den menneskelige og profane tilstand, i forhold til det guddommelige og det hellige rige.

To hovedformer er kendt, og begge anvender forestillingen om Livets Træ som centrum. I den ene, er træet, det vertikale centrum, det bindende led mellem himlen og j Jorden. I den anden, er Livets Træ, livets kilde, ved Jordens vandrette centrum. I Bibelsk terminologi, kan den førstnævnte kaldes kundskabens træ; sidstnævnte, Livets Træ. Kundskabens Træ, der forbinder himlen og underverden og livets træ, der forbinder alle former for skabelser, er begge former af Livets Træ eller kosmiske træ, og er portrætteret i forskellige religioner og filosofier som det samme træ.

I de vertikale ”Livets Træ” traditioner, strækker træet sig hele vejen mellem Jorden og Himlen. Det er den afgørende forbindelse mellem gudernes verden, og den menneskelige verden. Orakler og domme, eller andre profetiske aktiviteter, udføres ved dennes base.

I den vandrette traditionelle tradition, er træet plantet midt i Verden og beskyttet af overnaturlige værger. Det er kilden til Jordens frugtbarhed og liv. Menneskets liv, er opstået fra træet; dens frugt giver evigt liv; og hvis det blev skåret ned, ville al frugtbarhed ophøre.

Om opaler

Opaler kommer i mange forskellige farver og er smykkesten, som glimter i hele regnbuens farver i stenens hulrum i opal stenens overflade.

Det er endnu uvist præcis hvor opal har sin oprigtige oprindelse. Noget tyder på at navnet Opal, stammer fra det græske ord "opallios" eller fra det romerske ord "opalus" tilbage til cirka 250 f.kr. I det antikke Grækenland og Rom og i resten af Verden, var opal smykker nogle af de ypperste og mest værdsatte smykkevarianter og ædelsten.

9Y-KD042-1W
No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette website anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.