Tilbud! Ny Livets Træ - Sne Opal (Vedhæng) Forstør

På lager, 1-2 leveringsdage

E2215

Ny vare

Livets Træ - Opal øreringe med hvid sne Opal sten, 925 Sterling sølv og rhodium belægning(øreringe)

299 kr

449 kr inkl. moms

-150 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 19 loyalitetspoint . Din kurv total 19 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 11 kr .


Flotte opal øreringe med hvid sne opal sten, 925 Sterling sølv og rhodium belægning.

Mere info

Flotte opal øreringe med hvid sne opal sten, 925 Sterling sølv og rhodium belægning.

447907494f44d22e71aea16d5ffdaacf.jpg

Om Smykket

Dette smykke er produceret med sne (hvid) opal sten, 925 Sterling sølv og er rhodium belagt.

Rhodium belægning

Derudover er smykket også rhodium belagt, som giver smykket et flot skinnende finnish og et look der minder om hvidguld, samtidig med at give smykket ekstra beskyttelse og levetid. Derudover, gør rhodium belægningen, smykket, modstandsdygtigt mod ridser og slag.

925 Sterling sølv

Vores smykker kommer med 925 Sterling sølv og ægtheden, fremgår via små indgraverede stempler i smykket med ”925”. 925 er en betegnelse for at smykket og materialet består af 92,5% rent sølv. De resterende 7,5%, består typisk af metaller så som kobber.

Om opaler

Opaler kommer i mange forskellige farver og er smykkesten, som glimter i hele regnbuens farver i stenens hulrum i opal stenens overflade.

Det er endnu uvist præcis hvor opal har sin oprigtige oprindelse. Noget tyder på at navnet Opal, stammer fra det græske ord "opallios" eller fra det romerske ord "opalus" tilbage til cirka 250 f.kr. I det antikke Grækenland og Rom og i resten af Verden, var opal smykker nogle af de ypperste og mest værdsatte smykkevarianter og ædelsten.

Legenden om opal

Udover sit flotte ydre, tilskrev man også opal stenen for sine forskellige helbredende og metafysiske egenskaber. Ifølge legenden menes opal at bringe kvaliteter så som lykke, beskyttelse og øget intuition til bæreren. Opal var et symbol på håb og renhed til de gamle romere , og grækerne troede at opal smykket gav sin bærer evnen til at se ind i fremtiden.

Hvor findes der opaler?

90% og dermed langt størstedelen af hele Verdens opaler, stammer fra Australien. Derudover findes der opaler som lever op til smykkekvalitet i lande som Etiopien, Brasilien, Tjekkiet, Mexico, Nicaragua, Slovakiet, Indonesien, Ungarn, Tyrkiet og samt i Nevada, USA.

Se også udvalgte opal smykker fra vores kollektion ved at klikke på videoen nedenfor:

Hvad symboliserer Livets Træ?

Opal Smykker Med Livets TræDette kunne meget nemt blive et langt og bredt emne. Generelt kaldes Livets Træ, også ”det kosmiske træ”, og er verdens centrum, et udbredt motiv i mange myter, folklore og religiøse tekster. Især i Asien, Australien og Nordamerika, hvorved de forstår den menneskelige og profane tilstand, i forhold til det guddommelige og det hellige rige.

To hovedformer er kendt, og begge anvender forestillingen om Livets Træ som centrum. I den ene, er træet, det vertikale centrum, det bindende led mellem himlen og j Jorden. I den anden, er Livets Træ, livets kilde, ved Jordens vandrette centrum. I Bibelsk terminologi, kan den førstnævnte kaldes kundskabens træ; sidstnævnte, Livets Træ. Kundskabens Træ, der forbinder himlen og underverden og livets træ, der forbinder alle former for skabelser, er begge former af Livets Træ eller kosmiske træ, og er portrætteret i forskellige religioner og filosofier som det samme træ.

I de vertikale ”Livets Træ” traditioner, strækker træet sig hele vejen mellem Jorden og Himlen. Det er den afgørende forbindelse mellem gudernes verden, og den menneskelige verden. Orakler og domme, eller andre profetiske aktiviteter, udføres ved dennes base.

I den vandrette traditionelle tradition, er træet plantet midt i Verden og beskyttet af overnaturlige værger. Det er kilden til Jordens frugtbarhed og liv. Menneskets liv, er opstået fra træet; dens frugt giver evigt liv; og hvis det blev skåret ned, ville al frugtbarhed ophøre.

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle opal smykker og andre smykker. Er varen midlertidigt udsolgt kan varen have en leveringstid på 7-21 dage afhængig af varen.

Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

100535c0854cc6fb827db2be345b3316.jpg

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med GLS med omdeling. Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores opal smykker, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@opalsmykker.dk eller på telefon: 71992471.

Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Køb opal smykker med rabat på tilbud online med vors bonuspoint program

Om vores bonuspoint program

Når du handler på OpalSmykker.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine smykke køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores smykker.

Sådan er bonuspoint programmet struktureret:

Vores bonusprogram er struktureret således:

Ratio: 1 loyalitetspoint/ bonuspoint = 15 kr.

1 point = 0,6 kr.

Dette svarer til, at du kontinuerligt opsparer cirka 4% af din totale købssum, hver gang du handler på OpalSmykker.dk.

Du kan selv bestemme hvornår du vil udløse pointene og kan eksempelvis vælge at opspare pointene til et større køb, eller anvende rabatten her og nu på vores smykker.

Sikker og nem bestilling online

Når du surfer og handler på på OpalSmykker.dk, foregår det altid via en krypteret SSL forbindelse, som anvender markedets stærkeste algoritmer for at sikre optimal sikkerhed online.

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Bedømmelse 
2018-08-18 01:28:56
Har hele sætte nu

Jeg er meget tilfreds med både smykkerne og servicen og kan klart anbefale OpalSmykker.dk

  Bedømmelse 
  2018-08-16 03:44:59
  Flotte øreringe med mening

  Er meget glad for Livets Træ som symbol og overvejer at få hele sættet med vedhænget også. Tak for hurtig service.

   Skriv en anmeldelse

   Livets Træ - Opal øreringe med hvid sne Opal sten, 925 Sterling sølv og rhodium belægning(øreringe)

   Livets Træ - Opal øreringe med hvid sne Opal sten, 925 Sterling sølv og rhodium belægning(øreringe)

   Flotte opal øreringe med hvid sne opal sten, 925 Sterling sølv og rhodium belægning.

   Tilbehør