• På tilbud!
  • Ny
Apeiron / Uendelighedssymbol - Opal halskæde...
Apeiron / Uendelighedssymbol - Opal halskæde...
Apeiron / Uendelighedssymbol - Opal halskæde med blå opal sten, 925 Sterling sølv & guldbelægning
Apeiron / Uendelighedssymbol - Opal halskæde med blå opal sten, 925 Sterling sølv & guldbelægning

Apeiron / Uendelighedssymbol - Opal halskæde med blå opal sten, 925 Sterling sølv & guldbelægning

Opal halskæde med blå opal sten, 925 Sterling sølv og guldbelægning.

På lager, 1-2 leveringsdage
459,00 kr.
Inkl. moms

  • Sikker betaling Sikker betaling
  • Hurtig levering Hurtig levering
  • 14 dages gratis retur 14 dages gratis retur
 

Opal halksæde med blå opal sten, 925 Sterling sølv og guldbelægning


Om Smykket

Dette smykke er produceret med blå opal sten, 925 Sterling sølv og er guldbelagt.

Guldbelægning

Derudover er smykket også guldbelagt, som giver smykket et flot eksklusivt og unikt finnish.

925 Sterling sølv

Vores smykker kommer med 925 Sterling sølv og ægtheden, fremgår via små indgraverede stempler i smykket med ”925”. 925 er en betegnelse for at smykket og materialet består af 92,5% rent sølv. De resterende 7,5%, består typisk af metaller så som kobber.

Hvad symboliserer Apeiron og uendelghedssymbolet?

Apeiron eller uendelighedssymbolet betegner et uforanderligt urstof. Tanken om ”Apeiron” kendes fra den græske filosof Anaximander.

Apeiron er central i den kosmologiske teori skabt af Anaximander, en præ-sokratisk græsk filosof fra det 6. århundrede f.Kr., hvis arbejde for det meste er gået tabt. Fra de få eksisterende fragmenter lærer vi, at han troede, at begyndelsen eller den ultimative virkelighed (arche) er evig og uendelig, eller grænseløs (apeiron), hverken underlagt alderdom eller forfald, hvilket evigt giver friske materialer, hvorfra alt, hvad vi kan opfatte, er afledt. Apeiron genererede modsætningerne (varm-kold, våd-tør osv.), som virkede på verdens skabelse (jf. Heraklit). Alt genereres fra apeiron og derefter ødelægges det ved at gå tilbage til apeiron, efter behov. Han troede, at uendelige verdener er genereret fra apeiron, og at de derefter også bliver de ødelagt der igen.

Hans ideer var påvirket af den græske mytiske tradition og af hans lærer Thales (7. til 6. århundrede f.Kr.). Ved at søge efter et eller andet universelt princip bevarede Anaximander den traditionelle religiøse antagelse om, at der var en kosmisk orden, og forsøgte at forklare den rationelt ved at bruge det gamle mytiske sprog, som tilskrev guddommelig kontrol over forskellige virkelighedssfærer. Dette sprog var mere egnet til et samfund, der kunne se guder overalt; derfor var de første glimt af naturlove selv afledt af guddommelige love. Grækerne mente, at de universelle principper også kunne anvendes på menneskelige samfund. Ordet nomos (lov) kan oprindeligt have betydet naturlov og senere brugt til at betyde menneskeskabt lov.

Græsk filosofi trådte ind i et højt abstraktionsniveau. Den adopterede apeiron som oprindelsen til alle ting, fordi den er fuldstændig ubestemt. Dette er en yderligere overgang fra den tidligere eksisterende mytiske tankegang til den nyere rationelle tankegang, som er hovedkarakteristikken for den arkaiske periode (8. til 6. århundrede f.Kr.). Dette tankeskifte er korreleret med de nye politiske forhold i de græske bystater i det 6. århundrede f.Kr.

Uendelighed er et abstrakt begreb, som betegner noget uden ende. Uendelighed bruges indenfor mange felter bl.a. fysik og matematik.

Symbolet for uendelighed blev introduceret af John Wallis i 1655. 

Om opaler

Opaler kommer i mange forskellige farver og er smykkesten, som glimter i hele regnbuens farver i stenens hulrum i opal stenens overflade.

Det er endnu uvist præcis hvor opal har sin oprigtige oprindelse. Noget tyder på at navnet Opal, stammer fra det græske ord "opallios" eller fra det romerske ord "opalus" tilbage til cirka 250 f.kr. I det antikke Grækenland og Rom og i resten af Verden, var opal smykker nogle af de ypperste og mest værdsatte smykkevarianter og ædelsten.

Legenden om opal

Udover sit flotte ydre, tilskrev man også opal stenen for sine forskellige helbredende og metafysiske egenskaber. Ifølge legenden menes opal at bringe kvaliteter så som lykke, beskyttelse og øget intuition til bæreren. Opal var et symbol på håb og renhed til de gamle romere , og grækerne troede at opal smykket gav sin bærer evnen til at se ind i fremtiden.

Hvor findes der opaler?

90% og dermed langt størstedelen af hele Verdens opaler, stammer fra Australien. Derudover findes der opaler som lever op til smykkekvalitet i lande som Etiopien, Brasilien, Tjekkiet, Mexico, Nicaragua, Slovakiet, Indonesien, Ungarn, Tyrkiet og samt i Nevada, USA.

Om os

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle opal smykker og andre smykker. Er varen midlertidigt udsolgt kan varen have en leveringstid på 7-21 dage afhængig af varen.

Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med GLS med omdeling. Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores opal smykker, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@opalsmykker.dk eller på telefon: 71992471.

9Y-KD027-3L
No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.