Ikke på lager, 14 leveringsdage, forudbestil nu

Sankt-Michael-statue

Ny vare

Sankt Michael statue og skulptur

1 895 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 126 loyalitetspoint . Din kurv total 126 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 76 kr .


Statue og skulptur med ærkeenglen Sankt Michael.

Mere info

Statue og skulptur med ærkeenglen Sankt Michael

Længde: 25cm Bredde: 13cm Højde: 37cm

Materiale: Resin

Sankt Michael statue og skulptur

Om Sankt Michael

Sankt Michael er i Bibelen rangeret som den øverste af de syv ærkeengle og er Guds engel og sendebud samt skytspatron for kirken og de svage sjæle. Sankt Michael var i middelalderen blandt andet også skytshelgen for mange kristne ridderordner.

Som øverste ærkeengel møder Sankt Michael uforfærdet mørkets fyrste. Han leder den himmelske hærskare i en drabelig kamp mod den onde drage "Diabolos" som ender med, at Diabolos og hans tilhængere taber slaget og bliver styrtet til jorden.

Michael har til opgave at frelse de troendes sjæle fra Satans magt - navnlig i dødsøjeblikket. Han er beskytter for Guds folk.

Sankt Michael afbildes ofte med enten det sværd, som han bruger i kampen mod det onde, eller med den vægtskål han bruger til at veje de dødes sjæle med.

Sankt Michael fejres den 29. september på Mikkelsdag.

Sankt Michael er i øvrigt også ærkeengel i den jødiske og i den islamiske trosverden. Han omtales både i Toraen, Koranen og Bibelen.

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Sankt Michael statue og skulptur

Sankt Michael statue og skulptur

Statue og skulptur med ærkeenglen Sankt Michael.