Tilbud! Ny Twister - Livets Træ - Opal smykkesæt i sne opal (vedhæng + øreringe) Forstør

På lager, 1-2 leveringsdage

E3007 + P3008

Ny vare

Twister - Opal smykkesæt i sne opal (vedhæng + øreringe)

499 kr

849 kr inkl. moms

-350 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 33 loyalitetspoint . Din kurv total 33 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 20 kr .


Flot smykkesæt i sne opal og 925 Sterling sølv. Smykkesættet består af øreringe og vedhæng.

Mere info

Flot smykkesæt i sne opal og 925 Sterling sølv. Smykkesættet består af øreringe og vedhæng.

447907494f44d22e71aea16d5ffdaacf.jpg

Om opaler

Opaler kommer i mange forskellige farver og er smykkesten, som glimter i hele regnbuens farver i stenens hulrum i opal stenens overflade.

Det er endnu uvist præcis hvor opal har sin oprigtige oprindelse. Noget tyder på at navnet Opal, stammer fra det græske ord "opallios" eller fra det romerske ord "opalus" tilbage til cirka 250 f.kr. I det antikke Grækenland og Rom og i resten af Verden, var opal smykker nogle af de ypperste og mest værdsatte smykkevarianter og ædelsten.

Legenden om opal

Udover sit flotte ydre, tilskrev man også opal stenen for sine forskellige helbredende og metafysiske egenskaber. Ifølge legenden menes opal at bringe kvaliteter så som lykke, beskyttelse og øget intuition til bæreren. Opal var et symbol på håb og renhed til de gamle romere , og grækerne troede at opal smykket gav sin bærer evnen til at se ind i fremtiden.

Hvor findes der opaler?

90% og dermed langt størstedelen af hele Verdens opaler, stammer fra Australien. Derudover findes der opaler som lever op til smykkekvalitet i lande som Etiopien, Brasilien, Tjekkiet, Mexico, Nicaragua, Slovakiet, Indonesien, Ungarn, Tyrkiet og samt i Nevada, USA.

Se også udvalgte opal smykker fra vores kollektion ved at klikke på videoen nedenfor:

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle opal smykker og andre smykker. Er varen midlertidigt udsolgt kan varen have en leveringstid på 7-21 dage afhængig af varen.

Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

100535c0854cc6fb827db2be345b3316.jpg

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med GLS med omdeling. Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores opal smykker, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@opalsmykker.dk eller på telefon: 71992471.

Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Om vores bonuspoint program

Når du handler på OpalSmykker.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. Du kan f.eks. spare pointene op og bruge dem på en større ordre, når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine smykke køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og regisreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores smykker.

Sådan er bonuspoint programmet struktureret:

Vores bonusprogram er struktureret således:

Ratio: 1 loyalitetspoint/ bonuspoint = 15 kr.

1 point = 0,6 kr.

Dette svarer til, at du kontinuerligt opsparer cirka 4% af din totale købssum, hver gang du handler på OpalSmykker.dk.

Du kan selv bestemme hvornår du vil udløse pointene og kan eksempelvis vælge at opspare pointene til et større køb, eller anvende rabatten her og nu på vores smykker.

Sikker og nem bestilling online

Når du surfer og handler på på OpalSmykker.dk, foregår det altid via en krypteret SSL forbindelse, som anvender markedets stærkeste algoritmer for at sikre optimal sikkerhed online.

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Bedømmelse 
2018-08-18 01:18:51
Mit yndlings smykke

Det er virkelig flot og tak for en altid hurtig service.

  Bedømmelse 
  2018-08-16 03:23:21
  Stilfuldt opal sæt

  Et meget stilfuldt smykkesæt. Leveret som lovet her kommer jeg tilbage og får brugt nogle af bonuspointene.

   Skriv en anmeldelse

   Twister - Opal smykkesæt i sne opal (vedhæng + øreringe)

   Twister - Opal smykkesæt i sne opal (vedhæng + øreringe)

   Flot smykkesæt i sne opal og 925 Sterling sølv. Smykkesættet består af øreringe og vedhæng.

   Tilbehør