Livets Træ Opal Smykker - Men hvad symboliserer Livets Træ?

Hvad symboliserer Livets Træ?

Opal Smykker Med Livets TræDette kunne meget nemt blive et langt og bredt emne. Generelt kaldes Livets Træ, også ”det kosmiske træ”, og er verdens centrum, et udbredt motiv i mange myter, folklore og religiøse tekster. Især i Asien, Australien og Nordamerika, hvorved de forstår den menneskelige og profane tilstand, i forhold til det guddommelige og det hellige rige.

To hovedformer er kendt, og begge anvender forestillingen om Livets Træ som centrum. I den ene, er træet, det vertikale centrum, det bindende led mellem himlen og j Jorden. I den anden, er Livets Træ, livets kilde, ved Jordens vandrette centrum. I Bibelsk terminologi, kan den førstnævnte kaldes kundskabens træ; sidstnævnte, Livets Træ. Kundskabens Træ, der forbinder himlen og underverden og livets træ, der forbinder alle former for skabelser, er begge former af Livets Træ eller kosmiske træ, og er portrætteret i forskellige religioner og filosofier som det samme træ.

I de vertikale ”Livets Træ” traditioner, strækker træet sig hele vejen mellem Jorden og Himlen. Det er den afgørende forbindelse mellem gudernes verden, og den menneskelige verden. Orakler og domme, eller andre profetiske aktiviteter, udføres ved dennes base.

I den vandrette traditionelle tradition, er træet plantet midt i Verden og beskyttet af overnaturlige værger. Det er kilden til Jordens frugtbarhed og liv. Menneskets liv, er opstået fra træet; dens frugt giver evigt liv; og hvis det blev skåret ned, ville al frugtbarhed ophøre.

Se vores kollektion af Livets Træ opal smykker her

Leave a Reply

All fields are required

Type Code