Opal smykker med blå opal sten, hvid opal sten, ild opal sten og pink opal sten

Vi er specialister i smykker med opal sten og 925 Sterling sølv

Sølv smykker med opal sten i blå, hvid, ild opal og pink opal sten

OpalSmykker.dk er Danmarks største og førende specialist i 925 Sterling sølv smykker samt guld smykker med blå opal sten, hvid opal sten, ild opal sten samt pink opal sten.

Vi importerer opal smykker fra verdens førende opal smykkeproducenter fra bl.a. Grækenland, England, USA og Australien.

Kendetegnet ved opal sten er smykkets utroligt flotte farvespil og uanset hvilken vinkel man anskuer smykket fra glimter og glanser farvespillet i opal stenen.

925 Sterling sølvsmykker med opal sten

Vi tilbyder en lang række af vedhæng, halskæder og øreringe med opal sten og enten 925 Sterling sølv eller 14K guld.

Vores populære Aphrodite opal smykkekollektion består af en masse flotte designs så som Livets Træ, hjerter, kors, sommerfugle og minimalistiske og simple designs.

Mange af vores smykker fås også i komplette smykkesæt med sølv vedhøng og øreringe med opal sten.

Rhodium belægning på alle smykker med opal sten

Alle vores opal smykker er som en ekstra finnish belagt med enten rhodium eller guld.

Rhodium belægning giver et flot skinnende finnish med minder om hvidguld og har samtidig en beskyttende effekt på smykket mod slag og ridser.

Opal smykker til enhver lejlighed

Opal sten med 925 Sterling sølv smykker

Opal smykker kan anvendes til alle lejligheder, både til dagligdag såvel som til festlige begivenheder. De flotte farvespil i opal stenen, gør at du kan kombinere mange forskellige looks, farver og stilarter med opal smykkerne og det gør dem yderst anvendelige til alle lejligheder.

Opal smykker med 925 Sterling sølv og enten rhodium - eller guldbelægning

Opal smykke med 925 Sterling sølv

Alle vores opal øreringe kommer med 925 Sterling sølv og rhodium belægning men vi har også få designs med guldbelægning, eksempelvis med inspiration fra eks. det gamle Grækenland som ses på billedet ovenfor og nedenfor af vores Hellas øreringe.

Opal øreringe med guld belægning

925 Sterling sølv

Vores sølv halskæder og vedhæng med opal sten, kommer med 925 Sterling sølv og ægtheden, fremgår via små indgraverede stempler i smykket med ”925”. 925 er en betegnelse for at smykket og materialet består af 92,5% rent sølv. De resterende 7,5%, består typisk af metaller så som kobber.

Legenden om opal

Udover sit flotte ydre, tilskrev man også opal stenen for sine forskellige helbredende og metafysiske egenskaber. Ifølge legenden menes opal at bringe kvaliteter så som lykke, beskyttelse og øget intuition til bæreren. Opal var et symbol på håb og renhed til de gamle romere , og grækerne troede at opal smykket gav sin bærer evnen til at se ind i fremtiden.

Hvor hurtig er leveringstiden?

Vi leverer fra dag til dag i hele Danmark med GLS. Vi tilbyder gratis levering fra +1.000 kr. på alle ordrer.

Spørgsmål til vores opal smykker?

Har du spørgsmål til vores opal smykker, er vi altid klar på email, telefon eller vores online kundechat som du finder ude i højre side af hjemmesiden.

Se vores smykker med opal sten her

Leave a Reply

All fields are required

Type Code