Guld smykker med hvid sne opal sten - Nu en del af vores sortiment!

Guld øreringe og guld halskæder med opal sten - Nu en del af vores sortiment!

Vi har lyttet til vores kunder og som noget nyt, tilbyder vi nu, udover et bredt udvalg af 925 Sterling sølv smykker, nu også guld smykker i massiv 14K guld med hvide sne opal sten.

Guld halskæde med hvid opal sten

Der er lagt stor vægt på minimalistiske og tidsløse designs, hvor specielt det ovale design og det populære hjerte symbol velkendt fra vores 925 Sterling kollektion, går igen i vores 14K guld smykke kollektion.

Guld halskæde med hvid opal sten

Opal smykker med 14K massiv guld

Alle vores guld opal smykker kommer i 14K massiv guld.

Hvad er 14K guld?

Repræsenteret med det kemiske symbol Au og atomnummer 79 er guld et naturligt forekommende element. Som det mest formbare af alle metaller, skaber guld et ideelt materiale, når du skaber fine smykker. 14K guld er en blanding, der primært består af guld, blandet med holdbare metaller såsom zink, nikkel og kobber sammen med en rhodiumbelægning. Guld i sig selv er relativt blødt, så legeringsmetaller styrker sammensætningen. 14 Karat henviser specifikt til metalblandingen, der er 58,3% guld, sammenlignet med 18 Karat, der er 75% guld. 14 K guld bruges til forlovelsesringe, evighedsbånd, vedhæng, øreringe og andre fine smykkestykker. Med 14K guld er metallet smukt, men også holdbart til daglig brug.

Er 14K guld ægte?


Det korte svar er ja. 14K guld er bestemt ægte guld. I modsætning til hvad mange tror, ​​fremstilles næsten ingen smykker (og bestemt ingen forlovelsesringe, øreringe eller andre stykker, der ofte bæres) ved hjælp af 100% rent 24K guld.

Årsagen til dette er enkel: rent 24K guld er ekstremt blødt, hvilket gør det let at ridse, fordreje og bøje. Vi har forklaret dette mere detaljeret nedenfor sammen med hvorfor 14K guld normalt er den bedste type guld til en forlovelsesringe.

14K guld renhed

Da rent guld er for blødt til at kunne bæres hver dag, er det vigtigt at skabe en metalblanding, når du bruger guld til smykker. 14K guld er en legeringssammensætning lavet af guld og holdbare metaller som zink, nikkel, sølv og kobber sammen med en rhodiumbelægning. Denne robuste blanding er modstandsdygtig over for korrosion, rust og pletter.

Karatage, der udtrykkes i 24. og betegnes med et tal efterfulgt af “k”, angiver guldets renhedsniveau. For eksempel er 24K guld 100% guld. 18K guld er 75% guld og 14K guld er 58,3% guld.

Selvom en højere karat indikerer et renere guldindhold, betyder det også et mindre holdbart metal. Af denne grund bruges 14K eller 18K guld normalt til fine smykker.

Guld smykke med hvid opal sten

Hvid sne opal sten

Vores guld smykke kollektion, kommer alle med flotte hvide sne opal sten som glimter i flotte forskellige farver. Vores opal smykker er fremstillet i laboratorie som skaber den flotte og identiske struktur kendt i opaler fra naturen.

Det specielle ved opaler er stenens flotte glimtende lysspil. Den hvide opal sten kaldes også for "sne opal" og passer godt ind i mange forskellige stile og kan anvendes til alle begivenheder.

Guld vedhæng med hvid opal sten

Opalstenens historie

Opaler kommer i mange forskellige farver og er smykkesten, som glimter i hele regnbuens farver i stenens hulrum i opal stenens overflade.

Man ved endnu ikke præcis, hvor opal har sin oprigtige oprindelse. Noget tyder på at navnet Opal, stammer fra det græske ord "opallios" eller fra det romerske ord "opalus" tilbage til cirka 250 f.kr. I det antikke Grækenland og Rom og i resten af Verden, var opal smykker nogle af de ypperste og mest værdsatte smykkevarianter og ædelsten.

Legenden om opal

Udover sit flotte ydre, tilskrev man også opal stenen for sine forskellige helbredende og metafysiske egenskaber. Ifølge legenden menes opal at bringe kvaliteter så som lykke, beskyttelse og øget intuition til bæreren. Opal var et symbol på håb og renhed til de gamle romere , og grækerne troede at opal smykket gav sin bærer evnen til at se ind i fremtiden.

Gå til opal guld smykke kollektionen her

Leave a Reply

All fields are required

Type Code