Opal øreringe med 925 Sterling sølv og blå opal sten, orange eller hvid opal

Vi er specialister i opal øreringe med 925 Sterling sølv

Opal øreringe med 925 Sterling sølv

Vi er specialister i 925 Sterling sølv smykker med opal sten. Vi tilbyder et bredt udvalg af sølv smykker med blå opal sten, orange ild opal sten og hvid opal sten.

Størstedelen af vores sølv smykker kommer med rhodium belægning men vi har også et mindre udvalg med guld belægning (se også billedet nedenfor).

Opal øreringe med 925 Sterling sølv

Øreringe med 925 Sterling sølv og opal sten

En af vores store styrker er vores brede udvalg af opal øreringe med 925 Sterling sølv. Vi har to specielle temaer som præger vores samling af opal øreringe som er hjertet (kærlighed) og Livets Træ. Vores opal øreringe fås med blå opal sten, hvid opal sten og orange ild eller fire opal sten. Kendetegnet ved alle disse forskellige opal sten er deres smukke farverige farvespil.

Vi tilbyder også en masse nye moderne og minimalistiske designs som kan ses nedenfor.

Sølv smykker med opal sten

Rhodium belægning på alle opal øreringe

Alle vores opal smykker er som en ekstra finnish belagt med enten rhodium eller guld.

Rhodium belægning giver et flot skinnende finnish med minder om hvidguld og har samtidig en beskyttende effekt på smykket mod slag og ridser.

Opal øreringe til enhver lejlighed

Opal øreringe med 925 Sterling sølv

Opal smykker kan anvendes til alle lejligheder, både til dagligdag såvel som til festlige begivenheder. De flotte farvespil i opal stenen, gør at du kan kombinere mange forskellige looks, farver og stilarter med opal smykkerne og det gør dem yderst anvendelige til alle lejligheder.

Opal øreringe med 925 Sterling sølv og enten rhodium - eller guldbelægning

Opal smykke med 925 Sterling sølv

Alle vores opal øreringe kommer med 925 Sterling sølv og rhodium belægning men vi har også få designs med guldbelægning, eksempelvis med inspiration fra det gamle Grækenland som ses på billedet nedenfor af vores Hellas øreringe.

Opal øreringe med guld belægning

925 Sterling sølv

Vores sølv halskæder og vedhæng med opal sten, kommer med 925 Sterling sølv og ægtheden, fremgår via små indgraverede stempler i smykket med ”925”. 925 er en betegnelse for at smykket og materialet består af 92,5% rent sølv. De resterende 7,5%, består typisk af metaller så som kobber.

Om opaler

Opaler kommer i mange forskellige farver og er smykkesten, som glimter i hele regnbuens farver i stenens hulrum i opal stenens overflade.

Det er endnu uvist præcis hvor opal har sin oprigtige oprindelse. Noget tyder på at navnet Opal, stammer fra det græske ord "opallios" eller fra det romerske ord "opalus" tilbage til cirka 250 f.kr. I det antikke Grækenland og Rom og i resten af Verden, var opal smykker nogle af de ypperste og mest værdsatte smykkevarianter og ædelsten.

Legenden om opal

Udover sit flotte ydre, tilskrev man også opal stenen for sine forskellige helbredende og metafysiske egenskaber. Ifølge legenden menes opal at bringe kvaliteter så som lykke, beskyttelse og øget intuition til bæreren. Opal var et symbol på håb og renhed til de gamle romere , og grækerne troede at opal smykket gav sin bærer evnen til at se ind i fremtiden.

Hvor hurtig er leveringstiden?

Vi leverer fra dag til dag i hele Danmark med GLS. Vi tilbyder gratis levering fra +1.000 kr. på alle ordrer.

Spørgsmål til vores opal øreringe?

Har du spørgsmål til vores opal smykker, er vi altid klar på email, telefon eller vores online kundechat som du finder ude i højre side af hjemmesiden.

Gå til opal øreringe her

Leave a Reply

All fields are required

Type Code