Opal sølv smykker


Opaler kommer i mange forskellige farver og er smykkesten, som glimter i hele regnbuens farver i stenens hulrum i opal stenens overflade.

Det er endnu uvist præcis hvor opal har sin oprigtige oprindelse. Noget tyder på at navnet Opal, stammer fra det græske ord "opallios" eller fra det romerske ord "opalus" tilbage til cirka 250 f.kr. I det antikke Grækenland og Rom og i resten af Verden, var opal smykker nogle af de ypperste og mest værdsatte smykkevarianter og ædelsten. Vores opaler er lab opaler med samme struktur som naturlige opaler.

Legenden om opal

Udover sit flotte ydre, tilskrev man også opal stenen for sine forskellige helbredende og metafysiske egenskaber. Ifølge legenden menes opal at bringe kvaliteter så som lykke, beskyttelse og øget intuition til bæreren. Opal var et symbol på håb og renhed til de gamle romere , og grækerne troede at opal smykket gav sin bærer evnen til at se ind i fremtiden.

Hvor findes der opaler?

90% og dermed langt størstedelen af hele Verdens opaler, stammer fra Australien. Derudover findes der opaler som lever op til smykkekvalitet i lande som Etiopien, Brasilien, Tjekkiet, Mexico, Nicaragua, Slovakiet, Indonesien, Ungarn, Tyrkiet og samt i Nevada, USA.

Se også udvalgte syntetiske opal smykker fra vores kollektion ved at klikke på videoen nedenfor:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette website anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.